Unduh TitanZ Games Mod APK 6.30

Fitur Mod:
Mata uang tidak terbatas

Unduh Mod APK (71.68 MB)
Unduhan dipercepat hingga 200%+ dengan aplikasi dFast.
Kami menggunakan akselerator torrent untuk meningkatkan kecepatan unduh dan meningkatkan pengalaman Anda.

Apa TitanZ Games?

Permainan Simulasi Perniagaan Kafe Internet
Pernahkah anda ingin membina kafe internet? Adakah anda mempunyai impian untuk menjadi Taikun Perniagaan IT? Dapatkan permainan kafe internet ini yang membolehkannya sekarang! Bina dan jalankan perniagaan kafe internet anda sendiri untuk meletakkan orang ramai berhubung dengan pasaran global. Uji kemahiran anda dan bangunkan perniagaan kafe internet anda untuk menjadi pemilik terkaya atau taikun paling berkuasa. Untuk menjadi pemilik kafe internet yang berjaya, Letakkan strategi perniagaan anda, perlukan visi perniagaan dan keazaman. Dalam simulator permainan kafe internet, cuma Mulakan permulaan anda, Tingkatkan pejabat anda dengan komputer permainan terkini dan pasang banyak permainan atau aplikasi. Anda boleh mengupah pekerja untuk memberi anda markah tinggi secara haram.

Internet Cafe-Permainan Perniagaan
Mulakan dari awal sebagai permulaan, dan ketahui cara menjadikan perniagaan anda benar-benar menguntungkan. Tingkatkan produktiviti anda, tingkatkan perkakasan. Cipta tempat kerja yang selesa untuk setiap pasukan dalam permainan kafe internet anda. Permainan simulator pekerjaan kafe Internet ini memberi anda peluang untuk mencipta kafe internet maya permainan anda sendiri, bermula dari satu komputer, selepas beberapa lama anda akan mempunyai beberapa bilik, dipenuhi dengan tempat pemain. Jadi bersedialah, urus kafe internet anda sendiri dan bina monopoli!

permainan simulator kafe internet di luar talian
Pengembaraan perniagaan kafe internet anda bermula di sini! Cari jalan anda untuk menjana wang sebagai kapitalis atau taikun atau pemilik kafe. Ikuti strategi perniagaan atau strategi pemasaran yang betul dan jadilah jutawan termuda di dunia. Ketahui langkah untuk berjaya dan ketahui rahsia perniagaan dalam permainan simulator pekerjaan kafe Internet. anda perlu menaik taraf set PC atau membuka kunci bilik permainan lain dengan cermin mata VR dan konsol permainan. Buat tiga jenis tempat bermain, bilik PC, bilik VR dan bilik konsol. Di bilik pc, anda boleh mencipta tempat kerja ini dengan komputer permainan biasa di mana pelawat boleh bermain permainan moden. Di bilik konsol, anda boleh menaik taraf kerja ini dengan konsol permainan terbaharu atau anda boleh membeli konsol, sistem stereo, pengawal kayu bedik, dsb. Di dalam bilik VR, anda akan menyediakan PC, bersama-sama dengan cermin mata dan pengesan VR untuk mengawal permainan . Menyediakan bilik dengan teknologi terkini, mencipta tempat yang menakjubkan untuk pemain, anda secara beransur-ansur akan menerima lebih banyak keuntungan.

Simulator kerja kafe internet ialah permainan simulasi perniagaan kafe internet di mana keputusan strategik perniagaan perlu diambil untuk mengembangkan perniagaan dengan hasil yang menguntungkan. Rehatkan fikiran anda dan tingkatkan kemahiran perniagaan anda. Main permainan kafe internet yang menakjubkan ini dan berseronoklah!

Unduh TitanZ Games APK untuk Android

TitanZ Games adalah APK MOD Aksi yang sepenuhnya gratis untuk Android. Apakah Anda siap untuk menjelajahi APK ini dengan fitur mod UC / Kesehatan / Uang Tidak Terbatas? Harap baca fitur mod dengan cermat jika mod tidak berfungsi atau tidak sesuai dengan perangkat Anda.

Unduh TitanZ Games V6.30 MOD

Unduh Mod APK (71.68 MB)
Unduhan dipercepat hingga 200%+ dengan aplikasi dFast.
Kami menggunakan akselerator torrent untuk meningkatkan kecepatan unduh dan meningkatkan pengalaman Anda.

Unduh TitanZ Games APK melalui dFast

Kami menyarankan Anda untuk mengunduh TitanZ Games dengan aplikasi dFast.

dFast membagi file yang dapat diunduh menjadi beberapa bagian dan menggunakan multi threading melalui seeding membantu Anda mengunduh file mod, apk, musik, film, dan video berkali-kali lebih cepat.

- Kecepatan 2X Lebih Cepat
- Streaming file, dengan unduhan berurutan
- HTTPS dan tautan magnet
- Tidak ada batasan kecepatan pada unduhan
- Satu-Klik Instal File APK / BAPK & XAPK
- Tanpa batas

Unduh TitanZ Games V6.30 MOD

Unduh Mod APK (71.68 MB)
Unduhan dipercepat hingga 200%+ dengan aplikasi dFast.
Kami menggunakan akselerator torrent untuk meningkatkan kecepatan unduh dan meningkatkan pengalaman Anda.